Sunday, May 10, 2009

Kisahnya Irsa

Alahai anak mummy sorang ni...asal nak tido je mesti nak kena bwk naik keta round satu pekan baru nak tido. tapi yg tensionnye bila dah tido atas keta, balik2 umah after letak atas katil dia boleh celik mata, besar2 lak tu..mummy & daddy mata dah terkulat2 but the little one ajak main dgn dia. if we just ignore her, she will start to scream. she just about 5 mth plus now so x tau nak beza time dah pukul 3 pagi ke ape ke. itulah alkisahnya our lil princess arianna irsa..btw, mak aku cakap waktu aku kecik2 dulu time nak tido wajib kena bawak round satu sg petani dgn keta, baru aku blh tido.like mother like daughter jugak la....

3 comments:

pentakde said...

kena la keja kuat lepas niii...harga minyak naik mampuis abg mannn...hahahaha

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

ala...minyak free. ronda naik keta company la...

ainaa said...

bukan main belagak lagi hang ni annn

Post a Comment