Monday, May 18, 2009

Susahnya makan ubat

Ni antara muka2 Irsa yang sangat2 susah nak telan ubat. I guess the medicine is quite sweet but why the baby refuse to have it? Susahnya la. It took about half an hour to finish 1.5ml of the medicine. Kalu hubby ada maybe senang sikit tapi dia awal2 lagi dah bertolak ke tempat kerja..

This is the typical face that she will act everytime the syringe is put near her mouth. She will bite the lower lip


I dun wan mummy!!


Irsa cepat mkn. sikit lagi nk habis. mummy dah lmbt nak gi keja ni (sakitnye ati dia boleh buat x tau)


Masih dengan muka poyonya. Tightly close her mouth.


At the end...

I had to speed up to arrive before the boss arrival. I hope it won't spoil the air-cond compressor.


9 comments:

pentakde said...

weiii bawak slow slow jaa.....

aidafada said...

bos pon mai lmbt
hahahaha

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

haha..mmg la boss mai lambat. tp kalu staff lagi lambat mmg very the lambat la jawabnya.

Mrs SM said...

comei anak hg.... bapa bln dh dia????

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

baru masuk 6 bln..hang nk masuk yg kedua sama hanim la noh..janji pa

TiNiE said...

amboi..bambam nya anak dia..mak dia dulu kenit jer..heheh eza mmg dok kat kolakedah ka..ni no hp kaktinie, sila sms no eza lak..mana la tau kaktinie balik kola boleh roger² perjumpaan blogger gitu..hahahaha 012-642 7071

Naddiea said...

eza....anak hang comey weh...bila la aku nk dapat anak pompuan neh..ishh ishh ishh...

Diamilikku said...

weh...dah la bawak kete laju gila..dan amik gambaq lagi tuh..hang nih memang tak sayang nyawa sungguh la

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

Kak Tinie: Eza la ni sewa kat tmn Juragan, dulu keja dgn construction/developer company, so sewa rmh company la.nanti baru nak pindah rmh sndiri.harap2 thn ni b4 raya. nak jumpa boleh..mmg teringin nak jumpa kwn2 lama especially S.A.S.

Nadia: Hg nak anak pompuan, buat la cepat2..

Sone: Aku time ni dok kat hiway ja..tu yg blh pegang hp lg. 140km x rasa pa sgt..

Post a Comment