Monday, October 12, 2009

Ade Sesiapa Kenal Mana2 Polis Trapik??


Tengah hari tadi kena saman...Cishh..Really not my day! Dekat dengan traffic light simpang nak ke Jalan Tun Razak..eh silap..Jalan Telok Wanjah la...Pendek kata traffic light kat sekolah Asma tue... I terlanggar lampu merah. Ye ke ter? (",)... Bila diberitahu kesalahan I angguk je (Padahal dlm hati harap2 dia lepas mcm 3-4 bulan yang lalu atas kesalahan yg sama). Maka dapat la surat cinta dari polis bermisai tu and I signed it without hesitation.. Kenapa ya mostly polis mesti bermisai mcm Dato' K. Nak nampak garang ke? Due date utk compound sampai 10/12/2009 ni.Kalau x kena naik court. Dulu penah ketegaq x mau bayar saman sampai naik court sebab kena time Ops Sikap, so polis x bagi pengurangan... Kali ni kalau boleh la merayu I nak merayu utk pengurangan... So, kalau ada sapa2 kenai org dalam..kot2 boleh tolong sila la roger2 kat sini..

HAVE A NICE DAY!!

1 comment:

mak ku said...

emmmm kenai pun wat pa smua polis... kerja kena betul tapi... aku ni smpai kuaq waran tangkap dah soo last2 kena gak p bayaq even aku anak... tapi apa pun kena ingat mai tang adik badik lepa emm klau leh nombot2 keta adik bedik lepa lepa nk bagi kelabu senang bila speed trap nombot lepa trus di bloq tuk d saman...

Post a Comment