Tuesday, October 27, 2009

Weekend wit Che Em

Last week Che Em balik lg, rindu sesangat la kat Airiel tu. Actually she planned for The Carnival @ Sg Petani but my hubby keja la on Saturday (biasa la construction line mana blh cuti seminggu 2 hari). So I suggest we olz pegi fun fair kat Alor Setar Mall aje. Lama rasanya x gi funfair2 ni sehinggakan token 1=RM2.00 terasa mahal sgt bagi kitaorg. Dah la tu..game yg extreme sikit kena guna 3 token. My baby yg belum cukup 1 year pun kena gak guna token..Hmm...everything is about money now.


Udah lama x merasa naik keta api jalan slow2 ni


Memang x sharp pic ni..Menggambarkan betapa lajunya apa benda ntah yang I dgn Che Em naik ni


And we had landed safely..


Another game yang menyebabkan I terasa melayang di udara. But tis pic describe nothing coz ini gambar captured while waiting for the others to be seated. Entah kenapa tetiba masa tgh flying terasa besi berbunyi2. Che Em tanya adakah keberatan badan dia menyebabkan besi itu berbunyi???

A "tradition" for fun fair so we went for Mary Go Round before going back and it suits for the acrophobia type person like the man below...

Bilakah lelaki ini mau trim rambutnya.. Oh pls...I x minat patern rambut Akim AF7.

Ya...malam masih muda

The best pic that I managed to capture using my handphone Sony C902 during at night. Che Em's family in the Mary Go Round. We were not allowed to be in the same gondola for safety reason.

Ini juga from my Sony C902. View from Mary Go Round

Finally, about 11.00 mlm lebih kitaorg stopped our fun after perut masing2 terasa lapar. Mujur la malam ni Uno Cafe closed business at 11.45pm. So sempat lagi la kitaorg mengisi perut.

Susah betul nak captured still pic for these two kiddies..If sorang OK...sorang lagi pic mcm keliwon...Adoiii...


One happy family and our bestest friend among the bestest...Che Em bila hang nak bagi adik kat Airiel? Cian Airiel, malam tu dia terjatuh masa nak dekat balik bila dia lari2 nak datang kat Auntie Eza and secara x sengaja dia terlanggar wire cable. He got a lil scratch at his elbow. Hope dia dah OK sekarang.




5 comments:

Naddiea said...

eza,kem salam che emm kalo jumpa dia lagi nooo..syok arr hampa.jumpa-jumpaan.

Diamilikku said...

weh eza..awat che emm tinggai airiel kat kedah??

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

ok shepah nanti aku bagitau che em kata hg kim salam.

sone: che em kena byk outstation lps ni. so dia bg mak dia jaga sat.

dura said...

eza..bestnya hampa pi funfair.my last funfair was about...omg it wuz like 20 yrs ago!!

aku link blog hang..belog aku mostly pasai jahit menjahit sb aku mmg suka jahit hohoh..

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

dura, aku baru buka blog hang tp x dan nak go thru one by one. juz add link saja dulu..hehe..

Post a Comment