Thursday, November 19, 2009

Good Luck To My Sista...QEE

Tis entry is just to wish my youngest sister Good Luck for SPM 2009 even I know she might read tis after she finished her last paper.

At least dia tau yg kakak dia yg paling cute ni concern for her
(Statement yg akan membuatkan Ainaa & Arifah akan memuncungkan mulut mereka..Yeah!)


QEE..may 9As will be written in your exam result slip when you get it next year ok!



And..as usual x sah if aku tulis entri kalau x diserikan dgn pics. Ini adalah sebagai kenang2an di saat2 menjelang SPM. Pada yg bosan x payah tgk.
Kenangan #1
Tis pic were taken when budak ini mengidam nak makan KFC..So kakak dia jugak la yg kena hantar and di tgh hari rembang kami melantak KFC di bawah pondok kawasan MRSM Kubang Pasu

Dan selepas makan KFC kami lepak2 kat dalam kelas dia sambil tgk dia fitting jubah 4 her convo..X sempat masuk U pun dah nak berkonvo2
Kenangan #2
Budak2 ni ajak aku ambil diaorg utk fly... Dan aku sebagai kakak dgn x bersalahnya masuk kaw MRSM menculik mereka2 ini yang sanggup duduk atas lantai kereta dan aku berdebar2 lalu depan Post Guard sambil purak2 cakap tepon.

Lagi 4 hari nak SPM pun nak fly. Org lain bz struggle apa suma budak ni masih ada hati outing dan kakaknya yang kebosanan menunggu di atas katilnya yg very the messy itew
Kwn dia study sampai tampal formula kat wall but budak ini..meja study nya? Aku pun x tau apa kategori nak letak.. All in One kot...
P/S: Qee, lps ni balik rumah jgn bagi alasan x mau buat keja rumah OK. Dah x dak apa nak study ya..



7 comments:

ietafakyra said...

syoknya leh support adik smpai ke hujung hari skolah...aku ni dok jauh dr depa harap sembang2 kot tepon ja la. rindunya adik2 aku!!
bab mem"fly"kan adik2 itu hg mmg terer eza...makan garam awai kan! hhahahaaa

Naddiea said...

pergh kakak yg pling sempoi neh!mmg best la adik hang dapat kakak mcm hang.kalo aku??haaa kene dengar syarahan dulu baru aku bwk pi jalan.kakakaaka...

d u r a said...

ish hang la kakak mithali. bertuahnya adik hang dapat kakak yang sporting. syok tengok adik beradik so close :) btw, adik hang pon sempoi la. rilek je eventho dah nak spm tu..

Diamilikku said...

hahahhaha...hang memang syatonnnorrajim....hahahahahah...tapi baguslah..kasi release tensen adik hang sket

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

ieta: sementara adik dok ada kat sini leh la support dr semua segi..baik ka nakai ka..hehe..biaq sok2 ni depa akan teringat kat kakak mithali depa ni segala kebaikan kakak depa.

shepah: mmg la adik hang akan dpt syarahan hang dulu..hang kan lecturer..study 1st kan.

dura: aku x mcm hang dura. adik beradik aku ramai..ada time baik2 baik la...mai time berkira nak buat housecore..masing2 tolak kat masing2...anyway dah lama x dengaq pasai kakak hang yg comei tu dura..

sone:ya sone, aku raja segala syatonnorajim..hahaha!!kalau aku berleter kat depa, depa mesti kata balik result aku pun x tera mana ada hati nak berleter..

pentakde said...

owhh...ni la kak yang mithali....kat aku ang takpernah plak ajak flyy...hampehhh

fham5579 said...

comel gak no adik hg..saipa aku mcm xtau ja adik beradik hg mcm ramai ja no...dlu hg x penah cita ka..anyway best la adik2 hg ada kak sporting cam hg..time fly2 ni bb hg x ikut serta memfly kan diri ka? tggai kt spa?

Post a Comment