Thursday, April 1, 2010

Selesai Suda!!!

Today is the last day for auditor's visit to my company. Lega la sikit bila boleh menyulam buat perkara2 lain seperti berFB, blogwalking etc. Actually x la straight sgt auditor ni sbb nya dia adalah schoolmate saya masa sekolah dulu ~Pn Syakirin Othman. 2 thn lepas dia datang office saya and tegur "Sekolah Asma kan?" Saya pulak "Eh ya la..Kirin kan (Paling igt nama dia sbb nama dia sama dgn husband my BFF, Shasha). Saya satu kelas dgn dia sekejap ja masa Form 4 tapi x lama lps tu dia dpt masuk MRSM...We are Sultanah Asma School Batch of 96. Yes!!! Sekolah generasi hebat!! Lama giler kan dah 14 thn tp kenangan2 kat school masih lagi segar di ingatan gitu. Kitaorg ni banyak borak dari auditing especially part gossip kengkawan masa school.
- A skrg keja kat dotdotdot -
- B tu x baik dgn C dia x nak ckp sgt psl C aku x tau sbb apa -
- Aku jumpa D kat dotdotdot -
- E tu kat mana skrg ek -
Ni audit ke gossip nih????







Pose manja dari kami. -Sengih gatal-

Sikit2 dah la.... Lps ni sapa nak kemas file2 yg berselerak kat belakang tu??? Haha..Hang sahih tension bila kena tolong client mcm aku. Bias jgn x bias Pn Kirin. Next year jumpa lg if aku still keja kat sini. Eh lain kali jgn buat muka tension cam lam gambar ni.





6 comments:

Naddiea said...

eza,kesiannya kirin...nampak tensen sungguh.hihi..

Diamilikku said...

wehh hangpa gossip pasai sapa aaaaa?? aku masuk dalam list dak...hehehehhe

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

shepah: kirin tu buat2 pulun ja tue...hehe

sone: hang jgn risau hang x masuk list haih... kwn asma dlm bloglist ni semuanya clean ja..

ietafakyra said...

muahahahaa... series betul auditing work tu si kirin nih! hang jaga2 eza... rasuah2 tk main aaa. :P

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

ieta: x pa..kawan2 leh kautim pya. tu x larat dok kena berletiaq dgn kirin psl aku create blanja tipu2 pya la nak kurangkan profit.

cybernetic88 said...

haha. tu la tension gle akk tu. ish3. bosan kowt wt kje tu. hahaha =P

Post a Comment