Showing posts with label Daddy's precious and mummy's gems.... Show all posts
Showing posts with label Daddy's precious and mummy's gems.... Show all posts

Monday, May 18, 2009

Susahnya makan ubat

Ni antara muka2 Irsa yang sangat2 susah nak telan ubat. I guess the medicine is quite sweet but why the baby refuse to have it? Susahnya la. It took about half an hour to finish 1.5ml of the medicine. Kalu hubby ada maybe senang sikit tapi dia awal2 lagi dah bertolak ke tempat kerja..

This is the typical face that she will act everytime the syringe is put near her mouth. She will bite the lower lip


I dun wan mummy!!


Irsa cepat mkn. sikit lagi nk habis. mummy dah lmbt nak gi keja ni (sakitnye ati dia boleh buat x tau)


Masih dengan muka poyonya. Tightly close her mouth.


At the end...

I had to speed up to arrive before the boss arrival. I hope it won't spoil the air-cond compressor.


Sunday, May 10, 2009

Kisahnya Irsa

Alahai anak mummy sorang ni...asal nak tido je mesti nak kena bwk naik keta round satu pekan baru nak tido. tapi yg tensionnye bila dah tido atas keta, balik2 umah after letak atas katil dia boleh celik mata, besar2 lak tu..mummy & daddy mata dah terkulat2 but the little one ajak main dgn dia. if we just ignore her, she will start to scream. she just about 5 mth plus now so x tau nak beza time dah pukul 3 pagi ke ape ke. itulah alkisahnya our lil princess arianna irsa..btw, mak aku cakap waktu aku kecik2 dulu time nak tido wajib kena bawak round satu sg petani dgn keta, baru aku blh tido.like mother like daughter jugak la....